Nieuws

5 van 5 resultaten
1 oktober 2015
Nieuws
+
Energiepremies 2016: de aanvraagformulieren zijn online beschikbaar!

Energiepremies 2016: de aanvraagformulieren zijn online beschikbaar!

Leefmilieu Brussel
Streven naar de beste energieprestaties voor iedereen De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft op 24 september 2015 het energiepremiestelsel 2016 goedgekeurd. Het totaalbudget van 22 miljoen euro blijft behouden. Om de inspanningen naar de meest efficiënte werkzaamheden te rationaliseren, ligt de nadruk op de audit, de isolatie en de verwarming. 
16 maart 2015
Nieuws
+
Projet de rénovation des logements : Un nouvel outil qui décrit les techniques d’isolation acoustique !

Project voor de renovatie van woningen : een nieuwe tool die de nieuwe technieken voor akoestische isolatie beschrijft !

Leefmilieu Brussel
De geluidsomgeving is een element dat vaak uit het oog wordt verloren bij bouw- en renovatieprojecten. Het welzijn van de bewoners hangt er echter in hoge mate van af. Een goed akoestisch comfort heeft een positieve invloed op de levenskwaliteit van elke dag en op de relaties tussen de gebruikers van een gebouw.
31 mei 2015
Nieuws
+
Les Guichets Energie Wallonie participent à la Journée Chantiers Ouverts

Les Guichets Energie Wallonie participent à la Journée Chantiers Ouverts

Confederatie Bouw
Les Guichets Energie Wallonie, aux côtés de la Cellule Développement Durable de la Province de Luxembourg, participent aux Chantiers Ouverts. Cet événement est l’opportunité de sensibiliser le grand public aux économies d’énergie en proposant deux présentations. La première s’intitule « Trucs et Astuces pour économiser l’énergie. » Elle se déroulera sur le chantier de Thomas et Piron à Arlon à 14h30. La deuxième s’appelle « Optimiser votre habitation » et se donnera trois fois. Une fois au...