Voorstelling Innovation Paper: Circulaire economie in de bouw

Door Michael de Bouw
29 maart 2017
Voorstelling Innovation Paper: Circulaire economie in de bouw
WTCB-CSTC-BBRI
Het begrip ‘circulaire economie’ wint almaar aan belang, maar wat betekent dit concreet voor de bouwsector? Deze Innovation Paper wil de sector informeren over deze evolutie en de innovatie-opportuniteiten die deze met zich meebrengt. De paper gaat dieper in op de basisconcepten en principes, en biedt een blik op goede voorbeelden, nieuwe perspectieven en uitdagingen voor de sector. De Innovation Paper is online beschikbaar.

De Innovation Paper wordt voorgesteld op woensdag 29 maart 2017, te GreenBizz Brussel. Dit gebeurt via een evenement dat start om 15u45 en eindigt rond 19u30.
Voor elk van de 3 grote thema’s - circulair ontwerpen & bouwen, urban mining en circulaire business models - licht een expert in het domein een inspirerend voorbeeld toe. Elke presentatie wordt gevolgd door een mini-debat met Brusselse stakeholders, die hun visie op de techno-economische uitdagingen en opportuniteiten geven.
U vindt het volledige programma en meer informatie op de website.
Deelname is gratis, het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan via de website. De inschrijvingen worden afgesloten op 15 maart.

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Technologische Dienstverlening ‘Duurzaam bouwen en duurzame ontwikkelinginfo-icon’, met steun van InnovIRIS, het Brussels instituut voor onderzoek en innovatie.