Energiepremies in Brussel: Vanaf nu ook online aan te vragen

Door BE BE _ LB
29 augustus 2017
Primes Energie à Bruxelles: Les demandes peuvent désormais être introduites en ligne
Leefmilieu Brussel
Zijn uw klanten geïnteresseerd in de Energiepremies ? Voortaan kunnen ze hun aanvraag online doen via de website van Leefmilieu Brussel.

 
Weet dat er voldoende budget overblijft om tot het einde van dit jaar in te spelen op de premieaanvragen en dat er ook een Brusselse groene lening bestaat om tegen een lage rentevoet energiebesparende werken uit te voeren. Die financiële ondersteuning is voor u, bouwprofessionelen, een argument om uw klanten te overtuigen om tot actie over te gaan. Aarzel niet om hen die informatie te bezorgen! 

 

Meer toegankelijke Energiepremies

Een eenvoudigere procedure:

  • Gezinnen en mede-eigendommen kunnen hun premieaanvragen voortaan indienen via de Irisbox-toepassing op de website van Leefmilieu Brussel ;
  • Dankzij een uniek formulier kunnen de aanvragers verschillende premieaanvragen tegelijk indienen. De indieningstermijn van 4 maanden na de saldofactuur blijft gelden voor elke premie.

Zelfde budget, zelfde voorwaarden als in 2016:

  • Een globale jaarlijkse enveloppe van 22 miljoen euro;
  • 3 prioritaire domeinen: de audit, isolatie en verwarming;
  • De hoogste categorie van premies voor de collectieve voorzieningeninfo-icon, de mede-eigendommen, en de eigenaars-verhuurders (onder voorwaarden).