Gereedschappen

20 van 85 resultaten

19 maart 2018
Publicatie
+
BECI publie un guide pour sensibiliser les maitres d’ouvrage au réemploi

BECI-gids maakt opdrachtgevers warm voor hergebruik

Bruxelles Environnement
BECI en CBB-H hebben zopas een gids opgesteld met de spraakmakende titel ‘In 8 stappen naar een duurzame renovatie van uw kantoor’. Het wil opdrachtgevers warm maken om afvalstoffen tot een minimum te beperken tijdens de renovatie van een kantoorgebouw. De nieuwsbrief van BECI buigt onder meer over de ontmanteling en het hergebruik van verschillende materiaalstromen. Spread the word!
21 juni 2017
Artikel
+
Hoe kan u uw premieaanvraag online indienen

Hoe kan u uw premieaanvraag online indienen

Leefmilieu Brussel
IRISbox is het elektronisch loket van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest dat online gewestelijke en gemeentelijke diensten aanbiedt. Met uw onlineloket “IRISbox” zijn uw administratieve documenten binnen handbereik. Deze dienst is de klok rond toegankelijk. Voortaan hebt u de mogelijkheid uw premie(s) rechtstreeks via dit loket aan te vragen.  Het is zeer eenvoudig!
19 december 2016
Nieuws
+
Séminaires et formations bâtiment durable de septembre à décembre 2017: réservez vos dates

Seminaries en opleidingen duurzaam bouwen van september tot december 2017: reserveer uw data

Leefmilieu Brussel
Het programma van seminaries en opleidingen Duurzaam Bouwen is beschikbaar. Voor wie? Bouwprofessionals actief in Brussel: architecten, studiebureaus, ingenieurs, professionele bouwheren, promotoren, beheerders van gebouwen, syndici, aannemers,…
20 september 2016
Artikel
+
De Pre-design tool

De Pre-design tool

Leefmilieu Brussel
Voor de projecten van nieuwe en nieuw gelijkstelde residentiële eenheden, raadt Leefmilieu Brussel aan om vanaf de schets zich te verzekeren dat de architecturale keuzes (oppervlakte en oriëntatie van de beglaasde oppervlakken, compactheid, ...) en technische keuzes (type warmteproductie, ...) aan de 2015 EPB-eisen kunnen voldoen.

Pagina's