Diensten

Door BE LB
10 januari 2018
Services
Leefmilieu Brussel
Maak gebruik van animaties op maat Is uw publiek geïnteresseerd in energiebesparingen? Dan kunt u een beroep doen op ons aanbod van ludieke en interactieve animaties. Tijdens deze animaties overlopen we eenvoudige ingrepen die iedereen kan doen in zijn woning om energie te besparen.

Verloop van een animatie

De animatoren zijn experten in energiebesparing. Ze vertrekken van de kennis van de deelnemers en overlopen daarna de voor hen meest zinvolle tips en de nieuwe reflexen die ze kunnen aanleren om energie te besparen. De animatie kan worden aangepast aan elk publiek.

De animatoren gebruikeninfo-icon pedagogische hulpmiddelen en geven ook een affiche mee aan de deelnemers waarop de dertig belangrijkste gedragingen staan. We nodigen de deelnemers uit om zich te engageren door er minstens drie uit te kiezen.

De verschillende thema’s die we kunnen aankaarten zijn :

  • Verwarming
  • Elektriciteit        
  • Warm water
  • Transport
  • Keuken/voeding
  • Energieleverancier

Enkele voorbeelden van gedragingen: 

    

Praktische info

De animaties zijn bestemd voor volwassen uit het Brussels gewest.

Elke publieke en private organisatie kan een of meerdere animaties aanvragen. De animaties worden aangeboden aan groepen van minstens 10 en maximum 20 personen, en ze duren anderhalf tot 2 uur. Ze zijn volledig GRATIS en aanpasbaar aan uw publiek.

De animaties worden verzorgd door 21 Solutions en zijn partner Ecolife, met de steun van Leefmilieu Brussel.