Agenda

20 van 20 resultaten
23 februari 2018 tot 21 maart 2018
Evenement
+
Parcours technique interactif  "Gestion de l'eau sur la parcelle" – 2018

Technisch en interactief opleidingsparcours "Waterbeheer op het perceel" – 2018

Portail Construction Durable / Portaal Duurzame Bouwen
Bent u werkzaam in de huisvestingssector, de bouwsector of het landschapsbeheer? Wilt u graag waterbeheer deel laten uitmaken van uw beroepspraktijk? Weet u niet zeker hoe u dat in de praktijk kan aanpakken om tot een duurzame benadering van waterbeheer te komen dat ook ingebed is in zijn omgeving?
27 april 2018
Evenement
+
Préfabrication

Prefabricatie

Leefmilieu Brussel
De Brusselse bouwsector moet antwoordenvinden op de mobiliteitsproblemen en de geluidshindertijdens de uitvoering van bouwwerken.De prefabricatie van elementen ofvolledige modules kan een aantrekkelijkeoplossing zijn omdat ze de uitvoering op debouwplaats versnelt. Maar gaat het hierbijwerkelijk om een duurzamere oplossing?
29 maart 2018
Evenement
+
Formation Relever le défi des bâtiments à haute performance énergétique (1/2 jour)

Formation Relever le défi des bâtiments à haute performance énergétique (1/2 jour)

Confederatie Bouw
La construction de bâtiments performants est devenue une réalité quotidienne. Etes-vous prêts à relever ce nouveau défi? Connaissez-vous les contraintes financières qui sont liées à la performance de ces bâtiments? Savez-vous comment gérer ces contraintes? Lors de cette demi journée de formation, un ingénieur, fort de ses 15 ans d'expérience sur chantier et confronté à ces mêmes défis vous livre ses solutions.