Renoveren van houten en deuren

Door BE BE _ LB
1 oktober 2017 tot 31 december 2017
Rénovation des châssis en bois
Leefmilieu Brussel
Bent u architect, schrijnwerker of aannemer? Docent of Leerkracht? Publiek of privaat voorschrijver? Werkt u in de woningsector? Denkt u dat de renovatie van houten ramen en deuren nuttig en efficiënt kan zijn, maar weet u niet hoe u dit in de praktijk moet aanpakken?

Na het succes in 2015 en 2016 organiseert het BRC eind 2017 een nieuw interactief technisch traject , bestaande uit 3 bijeenkomsten met telkens een bezoek aan een gebouw, een ontmoeting met vakmensen, uitwisseling van kennis, presentaties door deskundigen en op de laatste dag een situatieverkenning op het terrein.

Het doel is de technische kennis over de renovatie van houten ramen en deuren te bevorderen met een praktische aanpak – zien, voelen, aanraken – die op één lijn is met de nieuwste technische inzichten.

De aanpak is multidisciplinair: architecten, schrijnwerkers, ingenieurs, erfgoed- en energieadviseurs en glazenmakers staan klaar om u te helpen de juiste keuze te maken op basis van de efficiëntie en de relevantie van technieken, kosten en financiële haalbaarheid, onderhoud, beglazing, elementen van een offerte, de clausules van een bestek, energieprestaties, ventilatie, de weerstand van hout en andere vragen die de deelnemers zelf aanbrengen.

ZIE HET PROGRAMME VAN HET TRAJECT

INSCHRIJVING